Започаткування нової ОП з корейської мови

Graduating Class 20

У вересні цього року на базі Факультету східних мов, було відкрито Навчально-методичний центр кореєзнавства. За кілька місяців спільними зусиллями було організовано та проведено велику відкриту лекцію на тему війни, візит Посольства Республіки Корея до Університету Грінченка, відкрито перший потік на сертифікований курс вивчення корейської мови.
Разом з тим, за цим усім стоїть значно більша мета - започаткування нової ОП першого (бакалаврського) рівня з корейської мови і літератури. Зокрема, у жовтні відбулося засідання проєктної групи щодо її укладання.

Зазначимо, що дана програма розробляється шляхом залучення закордонного досвіду, врахування переваг та коригування недоліків наявних наразі аналогічних ОП в Україні.

Найбільшою перевагою стало залучення багаторазово визнаного експерта міжнародного рівня професора Кан Ден Сіка, який ретельно добирає команду для реалізації майбутнього проєкту.

Проєктна група складається з науково-педагогічних та наукових працівників, які працюють у закладі освіти за основним місцем роботи та мають кваліфікацію відповідно до спеціальності.

Факультет східних мов тривалий час аналізував потреби та потенціал нової освітньої програми відповідно до вимог і запитів ринку праці, особистості та суспільства. Для цього до нині проводиться моніторинг ринку праці, консультації з стейкхолдерами, тобто здобувачами вищої освіти, їх батьками, потенційними роботодавцями та іншими зацікавленими сторонами.

  • Головна
  • Інформація
  • Про Факультет
  • Ресурси
  • Структура