Курси корейської мови в Університеті Грінченка

photo1700125511
 
photo1700125511_2.jpgphoto1700125511 3Віднедавна наша сходознавча сім'я поповнилася провідними фахівцями з кореїстики в Україні. Зокрема, Навчально-методичний центр кореєзнавчих досліджень очолює знаний фахівець, професор, доктор політичних наук, Почесний президент Всеукраїнської асоціації корейців Кан Ден Сік.
Зовсім нещодавно був анонсований І Курс вивчення корейської мови для всіх охочих віком від 15 до 24 років. У ході підбору анкет - нам вдалося зібрати понад 200 охочих лише за кілька днів рекламної кампанії.
Наразі заняття доволі активно проходять як в онлайн, так і в аудиторному форматі. Нам тихцем вдалося долучитися до одного з таких уроків у корпусі на Левка Лук'яненка й навіть зробити кілька фото.
Зазначимо, що однією із значних переваг курсу виступає його рухомість, яка виявляється у тому, що в разі повітряної тривоги - заняття не скасовується та не згорає. Натомість його переносять, узгоджуючи час зі студентами, якщо повітряна тривога доволі тривала. На жаль, через це часові рамки дещо зсуваються, проте, ми намагаємося створити максимально сприятливі умови для всебічного опанування програми курсу студентами.
Якщо ви бажаєте долучитися до наступного потоку, не забудьте підписатися на офіційні сторінки Факультету східних мов у соцмережах, аби не пропустити наступний потік й встигнути зареєструватися у числі перших!
                  
  • Головна
  • Інформація
  • Про Факультет
  • Ресурси
  • Структура