photo5251714168363535959y

Журба Андрій

Студент

Інше

Андрій Журба вступив до університету імені Бориса Грінченка в 2020 році за спеціальністю “мова і література (японська)”.
Протягом трьох років студент незмінно посідав перше місце в рейтингу успішності, а також продемонстрував творчий хист і прагнення до участі в позанавчальній діяльності.
Зокрема, Андрій проводив зустрічі українськомовного розмовного клубу “Логос” і допомагав першокурсникам з успішним складанням практики, а у 2023 році посів перше місце в І Всеукраїнському конкурсі перекладів японської художньої прози.
Окрім творчої та організаторської діяльності, Андрій також був активно залучений до наукової діяльності. У 2021 році відвідував Міжнародний онлайн-колоквіум «Українсько-грузинські літературні й культурні зв’язки», а в 2023 пройшов курс лекцій від професора університету “お茶の水女子大学» Патріка Хайна.
Того ж року взяв участь у "І Всеукраїнському форумі молодих сходознавців", де представив роботу “Проблема забороненого кохання як проблема неприйняття нової дійсності в творчості Таями Катая і Віктора Домонтовича”. Наразі планує вступати в магістратуру і продовжувати дослідження в галузі японсько-української компаративістики.
Powered by SobiPro
  • Головна
  • Інформація
  • Про Факультет
  • Ресурси
  • Структура