photo5233522490783944224y
Контактна інформація

Inst. vyfediuk

Федюк Владислава Юріївна

Помічник декана з інформаційно-комунікаційних технологій, сходознавиця

Інше

У червні 2022 Владислава закінчила навчання на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти та здобула квіліфікацію за освітньою програмою "мова і література (китайська)". Того ж року, продовжила навчання на рівні магістра. 
Ще будучи студенткою 3 курсу отримала першу вагому публікацію у наукометричній базі Scopus, крім інших публікацій у фахових виданнях та збірниках тез всеукраїнських та міжнародних конференцій. Черговим щаблем стало отримання Премії Надзвичайного та Повноважного Посла Китайської Народної Республіки в Україні.
Вступивши в магістратуру, Владислава очолила Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених новоствореного, на той час, Факультету східних мов. Того ж року, з її участю як одного з ключових організаторів було укладено "Всеукраїнський форум молодих сходознавців", який став наймастабнішою науковою конференцією з понад 200 учасниками та запрошеними передовими експертами галузі з Азії. Своєю чергої, Владиславу запросили як еспертку для лекційного курсу Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, де її лекція зібрала понад 300 слухачів.
З 2023 року працює в Університеті Грінченка на посаді Помічника декана з інформаційно-комунікаційних технологій. Продовжує займатися науковою діяльністю та працювати над самореалізацією.

Powered by SobiPro
  • Головна
  • Інформація
  • Про Факультет
  • Ресурси
  • Структура