АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ В КИТАЇ

441958962 408256645382333 1005990993670797783 n

Студенти Факультету східних мов, освітньої програми «Мова і література (китайська)», перебуваючи на мовному стажуванні за програмою академічної мобільності в Тяньцзінському університеті (天津大学), представили Україну на 天大国际文化节. 

Цей міжнародний культурний фестиваль став чудовою можливістю для наших студентів не лише вдосконалити свої мовні навички, але й презентувати українську культуру іноземним студентам та викладачам. Наші студенти активно брали участь у культурних заходах, виступах та презентаціях, демонструючи красу та багатство українських традицій.

Ми пишаємося нашими студентами, які достойно представили Україну на міжнародній арені та зробили вагомий внесок у зміцнення культурних зв’язків між Україною та Китаєм.

Важливо сказати, що мовне стажування сприяє підвищенню якості освіти через практичне занурення студентів у мовне та культурне середовище Китаю. Такі програми надають рівні можливості студентам для отримання міжнародного досвіду незалежно від їхнього соціально-економічного статусу. Своєю чергою, участь у міжнародному культурному фестивалі сприяє зміцненню партнерських відносин між Україною та Китаєм, а також розширенню культурних обмінів на глобальному рівні.

#АкадемічнаМобільність #ТяньцзіньськийУніверситет #УкраїнаКитай #МіжнароднаКультура #ФакультетСхіднихМов

SDG 17 minSDG 10 minSDG 04 min

  • Головна
  • Інформація
  • Про Факультет
  • Ресурси
  • Структура