Український форум міжнародної освіти

10 квітня 2024 року відбувся Український форум міжнародної освіти - масштабний освітній захід, організований ДП «Український державний центр міжнародної освіти» Міністерства освіти і науки України (https://studyinukraine.gov.ua/uk/pro-nas/misiya-funkciya-strategiya/), який збирає на одному майданчику ключових експертів з метою розширення освітніх можливостей України для іноземних громадян.

Йшлося, зокрема, про особливості навчання іноземних студентів в Україні під час війни, зовнішнє забезпечення якості вищої освіти, глобальне сприйняття України у світі та імідж України як освітньої дестинації, визнання іноземних кваліфікацій як складник системи забезпечення якості освіти, переосмислення стратегій інтернаціоналізації закладів вищої освіти, особливості реалізації програм спільних та подвійних дипломів під час війни.

Факультет східних мов представив на заході Комісаров Костянтин Юрійович - кандидат філологічних наук, доцент, заступник декана з наукової роботи, визнаний фахівець галузі японознавства.

Ми пишаємося своїми колегами, які гідно представляють нас на заходах високого рівня. Відзначимо, що ФСМ постійно працює над вдосконаленням усіх аспектів освіти та представлення себе на міжнародній арені. УДЦМО є базою практики для наших студентів, своєю чергою, його директорка Олена Шаповалова - голова Ради роботодавців нашого факультету, що є надзвичайно важливим для сталого розвитку освіти.

SDG 04 min

SDG 17 min

  • Головна
  • Інформація
  • Про Факультет
  • Ресурси
  • Структура