26 березня 2024 року в одній із сучасних аудиторій Факультету східних мов зібралися шанувальники корейської кухні!
Викладачі й студенти, а також представники адміністрації Факультету взяли участь у захоплюючому майстер-класі з приготування аутентичної корейської страви під назвою 김밥, що відбувся за сприяння Навчально-методичного центру кореєзнавства.
До стін Університету Грінченка був запрошений професійний шеф-кухар - Ван Андрій Ігорьович, що з радістю поділився секретами приготування цієї чудової страви, а також розповів про інші традиційні смаколики Кореї.
Учасники майстер-класу мали змогу не лише послухати цікаву лекцію про корейську кухню, а й самостійно випробувати всі тонкощі рецепту, приготувавши свій перший кімбап!
Щиро дякуємо всім, хто долучився до нашого майстер-класу!