Майстер-клас з приготування 김밥

26 березня 2024 року в одній із сучасних аудиторій Факультету східних мов зібралися шанувальники корейської кухні!

Викладачі й студенти, а також представники адміністрації Факультету взяли участь у захоплюючому майстер-класі з приготування аутентичної корейської страви під назвою 김밥, що відбувся за сприяння Навчально-методичного центру кореєзнавства.

До стін Університету Грінченка був запрошений професійний шеф-кухар - Ван Андрій Ігорьович, що з радістю поділився секретами приготування цієї чудової страви, а також розповів про інші традиційні смаколики Кореї.

Учасники майстер-класу мали змогу не лише послухати цікаву лекцію про корейську кухню, а й самостійно випробувати всі тонкощі рецепту, приготувавши свій перший кімбап!

Щиро дякуємо всім, хто долучився до нашого майстер-класу! 

 

 Бажаєте приєднатися до наших майбутніх заходів? Слідкуйте за нашими оновленнями для інформації про майбутні події та майстер-класи!

 

SDG 04 min

SDG 17 min

  • Головна
  • Інформація
  • Про Факультет
  • Ресурси
  • Структура