УРОЧИСТИЙ ПРИЙОМ ПОСОЛЬСТВА ЯПОНІЇ В УКРАЇНІ

1

28 лютого 2024 року представники Київського столичного університету імені Бориса Грінченка на запрошення Надзвичайного та Повноважного Посла Японії в Україні пана Мацуда Кунінорі відвідали урочистий прийом з нагоди Дня народження Його Величності Імператора Японії Акіхіто.

Участь у прийомі взяли в.о. Ректора Київського столичного університету імені Бориса Грінченка Олександр ТУРУНЦЕВ, декан Факультету права і міжнародних відносин Микола КУЛІНІЧ, декан Факультету східних мов Іван СЕМЕНІСТ.
З нагоди найвищого державного свята Японії представники Університету Грінченка привітали дипломатичний корпус Посольства Японії в Україні та особисто Його Високоповажність пана Мацуда Кунінорі, Надзвичайного та Повноважного Посла Японії в Україні із цим святом.
Під час урочистих заходів представники Університету обговорили напрями співпраці Київського столичного університету імені Бориса Грінченка із представниками дипломатичного корпусу України та іноземних дипломатичних представництв в Україні, домовилися про реалізацію низки спільних проєктів.
Приємною згадкою про участь у заході лишила зустріч із грінченківцями-японознавцями, які нині працюють в Посольстві Японії в Україні та щоденно докладають зусиль для зміцнення українсько- японських відносин.

2

  • Головна
  • Інформація
  • Про Факультет
  • Ресурси
  • Структура