Грантова програма Global Korea Scholarship

Корея мобільність

Унікальна можливість для здобувачів!

За сприяння Корейського освітнього центру при Посольстві Республіки Корея в Україні, пропонується грантова програма від уряду Республіки Корея.

Наразі проводиться набір для навчання у ЗВО Південної Кореї за грантовою програмою від уряду Республіки Корея GKS (Global Korea Scholarship).

*Довідка: з 2017 року Освітній центр провадить діяльність з розбудови співпраці між Республікою Корея та України у сфері освіти і науки, в тому числі і з обмінів студентами та науковцями.

Global Korea Scholarship покликана надати іноземним студентам можливість навчатися у закладах вищої освіти Кореї для здобуття наукових ступенів, що сприятиме розширенню міжнародного освітнього обміну та поглибленню взаємної дружби між Кореєю та країнами-учасницями.

Доступні напрямки навчання
- Всі академічні напрямки, встановлені університетами-учасниками GKS(детальніше у приєднаному)
- Академічні програми, що пропонуються у вечірній час (вечірня школа), короткострокові програми, програми онлайн та дистанційного навчання не застосовуються в цій стипендіальній програмі.
- Кандидати можуть подавати документи лише до тих університетів та факультетів, які перелічені у файлі "Інформація про університет", прикріпленому до повідомлення GKS на сайті "Навчайся в Кореї" (Study in Korea). (www.studyinkorea.go.kr > Стипендія > Повідомлення GKS)

 

Просимо уважно ознайомитися з файлами приєднаними нижче:

2024 GKS-G Application Guidelines (English)

2024 GKS-G Application Guidelines (English)

2024 GKS-G Application Guidelines (Korean)

2024 GKS-G Application Forms.pdf

2024 GKS-G Application Forms.docx


У разі виникнення будь-яких запитань просимо звернутись у Навчально-методичний центр кореєзнавства (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

 

SDG 04 min

  • Головна
  • Інформація
  • Про Факультет
  • Ресурси
  • Структура