Збори трудового колективу від 15.02

зтк15.02

Збори трудового колективу


15 лютого відбулося засідання Зборів трудового колективу Факультету східних мов Київського столичного університету імені Бориса Грінченка.

На порядок денний було висунуто ряд нагальних питань. Зокрема відзначимо, що подібні зустрічі це водночас і час обговорення досягнень, планів та спільних цілей.

Своєю чергою, важливою звісткою стало затвердження оновлених положень “Про Факультет східних мов” та “Про Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених” Факультету східних мов. Останнє, свідчить про активну роботу над рекомендаціями експертів НАЗЯВО щодо покращення діючих ОПП.

 Також у ході Зборів було проголосовано ЗА обрання виборного представника до складу Вченої ради Університету професора кафедри східної культури і літератури - Кан Ден Сіка.
Не менш важливим стало і обрання голови та заступника голови профспілкового бюро Факультету східних мов - Коцюбу Олександру Олександрівну та Федюк Владиславу Юріївну.

Збори - це відмінна нагода для об'єднання трудового колективу, обміну думками та створення стратегічного плану для подальшого розвитку, адже участь та активний внесок кожного надважливі для спільного досягнення ключової мети - підготовки висококваліфікованих фахівців-сходознавців.

  • Головна
  • Інформація
  • Про Факультет
  • Ресурси
  • Структура