"ЯК НАЦІЇ ВІДРОДЖУЮТЬСЯ: ДОСВІД СХІДНОЇ АЗІЇ" - презентація книги Надзвичайного і Повноважного Посла України в Японії Сергія Корсунського

🔴7 червня 2023 року відбулася презентація книги Надзвичайного і Повноважного Посла України в Японії, почесного професора Київського університету імені Бориса Грінченка — Сергія Корсунського: "ЯК НАЦІЇ ВІДРОДЖУЮТЬСЯ: ДОСВІД СХІДНОЇ АЗІЇ"
 
Ми змогли почути авторитетну думку досвідченого дипломата щодо варіантів стратегій відбудови країн Сходу, ряд яких варто було б перейняти Україні. Досвід у справі відродження та подальша допомога Японії, Республіки Корея, Китаю, В'єтнаму — стануть неоціненними для України.
За своєю суттю книга — це великий аналітичний твір для людей з розумінням економіки, політології, соціології та багатьох інших галузей, що мають надвагому роль у повоєнній відбудові.
Крім того, студенти Borys Grinchenko Kyiv University та гості презентації з інших ЗВО мали нагоду поставити питання Високоповажному Послу особисто. Найчастіше запитували про структуру освіти та необхідні реформи, саміт у Хірошімі, ядерний шантаж з боку країни-терориста РФ, та перспективи Вільнюського саміту НАТО.
 
Ми безмежно вдячні Сергію Корсунському за неймовірно ґрунтовну та всеохопну презентацію книги, докладні відповіді на запитання та неоціненний досвід спілкування!
 
Презентація книгиЗнімок_екрана_12.png
  • Головна
  • Інформація
  • Про Факультет
  • Ресурси
  • Структура