Співпраця з Університетом Яманаші (м. Кофу, Японія)

Яманаші.jpg

Київський університет імені Бориса Грінченка активно розвиває співпрацю із закладами вищої освіти Японії!

У 2022 році партнерські зв’язки Університету Грінченка поповнилися ще одним дружнім закладом з країни Вранішнього сонця, а саме – Університетом Яманаші (м. Кофу, Японія), з яким Університет Грінченка у жовтні 2022 року підписав меморандум про співпрацю.

Нині в Університеті Яманаші за програмою академічної мобільності MEXT Scholarship Міністерства освіти, культури, спорту, науки та технологій Японії перебувають троє студенток освітньої програми «Мова і література (японська)» Факультету східних мов: Поліна Зіберт (5 курс), Поліна Плужник (4 курс), Софія Трошина (3 курс).

Завдяки співпраці з Університетом Яманаші грінченківці мають можливість опановувати в університеті-партнері курси пов’язані з японською мовою, викладанням японської мови та міжкультурною комунікацією. А також разом із японськими професорами продовжують роботу над науковими дослідженнями в рамках програми, беруть участь у наукових конференціях та форумах. Активну участь наші студенти беруть у популяризації української мови та культури в країні Вранішнього Сонця.

Щиро дякуємо Університету Яманаші за співпрацю з Київським університетом імені Бориса Грінченка та можливість для студентів-грінченківців поринути у неймовірний світ японської культури.

 

  • Головна
  • Інформація
  • Про Факультет
  • Ресурси
  • Структура