ГРІНЧЕНКІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ПРЕСТИЖНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ В КИТАЇ

A1.png

З 21 по 23 квітня 2023 року в Китаї на базі Шаансійського педагогічного університету (м. Сіань, КНР) в офлайн та онлайн форматі проходила V Міжнародна конференція з комп’ютерних наук та технологій в освіті (CSTE 2023), матеріали якої індексуються у наукометричній базі Scopus. 

Даний науковий форум проходив за підтримки Науково-дослідного центру ШІ та STEM освіти Шаансійського педагогічного університету, Інженерно-дослідного центру цифрового навчання та освітньої державної служби Міністерства освіти КНР та Пекінського педагогічного університету.

На запрошення Оргкомітету конференції дослідницька група Київського університету імені Бориса Грінченка у складі доктора філологічних наук, декана Факультету східних мов Івана СЕМЕНІСТА та доктора філологічних наук, завідувача кафедри германської філології Факультету романо-германських мов Русудан МАХАЧАШВІЛІ виступила з пленарною доповіддю на відкритті конференції. 

Крім того, грінченківці були долучені до Технічного комітету Конференції, брали участь у рецензуванні та відборі робіт, модерації секцій конференції. 

Висловлюємо вдячність колегам з Шаансійського педагогічного університету та сподіваємося на продовження плідної співпраці у майбутньому!

  • Головна
  • Інформація
  • Про Факультет
  • Ресурси
  • Структура