TOYO MUN Virtual Conference 2023

THMUN-LOGO3.webp

Найкращі вихідні – ті, що розпочинаються з TOYO MUN Virtual Conference 2023!

 

📆18-19 березня 2023 року студенти Факультету східних мов освітньої програми “Мова і література (японська)” першого та другого освітніх рівнів долучилися до онлайн-конференції «Тойо. Модель ООН 4.0» (TOYO MUN Virtual Conference 4.0), проведеної партнером Київського університету імені Бориса Грінченка – Університетом Тойо (Токіо, Японія)🎌.

 

📝Головна тема цьогорічної зустрічі: «Забезпечення всеосяжної суверенної державної безпеки в глобалізованому світі», що розглядалася за участі двох наступних комітетів:

     - Всесвітня продовольча програма (WFP): Побудова стійкості держави в рамках глобального ланцюга постачання продовольства;

     - Економічна та соціальна рада (ECOSOC): переосмислення енергетичної безпеки в умовах глобальної енергетичної кризи.

 

🌐🗣Віртуальна конференція Моделі ООН прагне стати відкритою ареною для взаємодії, налагодження зв'язків та співпраці як для місцевих громад, так і для університетів по всьому світу. 

 

🎤🗺️TOYO MUN Virtual Conference 2023 є не лише однією з найдоступніших конференцій, що пропонуються в японській спільноті MUN, але й унікальною можливістю для студентів попрактикуватися в міжнародних переговорах, політиці та економіці в інтерактивній манері. Під час заходу грінченківці мали змогу спостерігати за динамічними та інформативними дебатами делегатів, обмінюватися власними ідеями та поглядами, а також знайомитися з активною та прогресивною молоддю з усіх куточків світу.   

  • Головна
  • Інформація
  • Про Факультет
  • Ресурси
  • Структура