ГРАНТ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ КИТАЄЗНАВЧИХ ДОСЛІДЖЕНЬ!

Шановні колеги!

👨🏼‍🎓Завдяки підтримці фонду Chiang Ching-kuo та підтримці Європейської асоціації китаєзнавців (EACS) українські китаєзнаці мають змогу взяти участь у грантовій програмі для покриття витрат на проведення спеціалізованих досліджень в одній із провідних європейських китаєзнавчих бібліотек або музеїв китайського мистецтва терміном не більше ніж один тиждень. 

 

🗓 Заявки подаються на один із двох дедлайнів:

 

✅ до 20 квітня 2023 року; 

до 20 жовтня 2023 року; 

 

та будуть розглянуті протягом 3 тижнів після отримання. 

Кандидати мають бути оплачуваними членами EACS у Європі, але заявки від нечленів, особливо від студентів і молодих науковців (до 35 років), також розглядатимуться, якщо супроводжуватимуться рекомендаційним листом від члена EACS.

 

🧑‍💻 Кожна заявка розглядатиметься окремо, але пріоритет надаватиметься наступним групам заявників у порядку зменшення:

📌доктори філософії та аспіранти з України, незалежно від поточного місця навчання;

📌доктори філософії та аспіранти в європейських установах, які не мають спеціальної фінансової підтримки з боку власних установ;

Науковці з Центральної та Східної Європи;

 

Крім зазначених вище регіональних критеріїв, пріоритет надаватиметься дослідникам, які працюють за тимчасовими контрактами або не мають доступу до інших джерел фінансування досліджень. Заявникам пропонується включити заяву щодо наявності або відсутності альтернативного фінансування до свого листа-заявки.

 

👩‍💻 За детальною інформацією звертатися до Цимбал Світлани Віталіївни, завідувача кафедри китайської мови і перекладу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

  • Головна
  • Інформація
  • Про Факультет
  • Ресурси
  • Структура