ВЕБІНАР «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ: ПОГЛЯД ЕКСПЕРТІВ НАЦІОНАЛЬНОГО АГЕНТСТВА ІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ»

Гаранти освітніх програм, які реалізуються Факультетом східних мов першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів “Мова і література (японська)” та “Мова і література (китайська)” І. В. Семеніст, Д. П. Москальов, А. О. Букрієнко та С. В. Цимбал взяли участь у тренінгу «Забезпечення якості вищої освіти: погляд експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти», який відбувся на платформі ZOOM 16 лютого 2023 року.
Запрошеними спікерами заходу стали Олена Мартинчук, експертка НАЗЯВО, яка розкрила особливості роботи експертної групи під час акредитаційної експертизи; Георгій Лопатенко, заступник голови галузевої експертної ради НАЗЯВО з галузі знань 01 «Педагогіка», який проінформував присутніх про особливості розгляду акредитаційної справи галузевою експертною радою; та Олена Єременко, заступниця Голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, яка розповіла про досвід Національного агентства в оцінюванні освітніх програм у процесі акредитації.
В ході вебінару обговорювалися кращі практики у реалізації освітніх програм, забезпечення прозорості та публічності та роботи з роботодавцями.

1.jpg

  • Головна
  • Інформація
  • Про Факультет
  • Ресурси
  • Структура