РОЗШИРЕННЯ СПІВПРАЦІ З УНІВЕРСИТЕТАМИ ЯПОНІЇ

Нещодавно список партнерів Київського університету імені Бориса Грінченка поповнився новим університетом-партнером – між Університетом Грінченка та Університетом Яманаші було підписано офіційну угоду про співробітництво.

Університет Яманаші – державний університет в Японії, який розташований в одній із наймальовничіших провінцій країни Вранішнього Сонця, провінції Яманаші (місто Кофу) та був заснований у 1949 році.

Завдяки встановленню офіційних відносин між Університетом Грінченка та Університету Яманаші відтепер грінченківці матимуть більші можливості для проходження стажування за програмами академічної мобільності, зокрема, брати участь у стипендіальній програмі MEXT Scholarship Міністерства освіти, культури, спорту, науки та технологій Японії.

Наразі в рамках співробітництва між університетами четверо студентів освітньої програми «Мова і література (японська)» Плужник Поліна, Трошина Софія, Зіберт Поліна та Джиджора Ніна вже мають змогу проходити стажування в Університеті Яманаші.

Щиро дякуємо нашим партнерам з Університету Яманаші за увагу до розвитку співпраці з Київським університетом імені Бориса Грінченка та можливість студентів нашого Університету взяти участь у стипендіальній програмі MEXT Scholarship Міністерства освіти, культури, спорту, науки та технологій Японії в Університеті Яманаші!

7.jpeg

  • Головна
  • Інформація
  • Про Факультет
  • Ресурси
  • Структура