Збори трудового колективу Факультету cхідних мов

12 жовтня 2022 року відбулися Збори трудового колективу Факультету cхідних мов.

У Зборах взяли участь науково-педагогічні та інші працівники Факультету, а також представники студентства. У роботі Зборів узяв участь проректор з науково-методичної та навчальної роботи Київського університету імені Бориса Грінченка, кандидат педагогічних наук, професор Олексій Борисович ЖИЛЬЦОВ.  

На початку зборів було обрано голову Зборів трудового колективу факультету ШАПОВАЛ Ольгу Володимирівну та секретаря – БОРИШПОЛЕЦЬ Юлію Василівну.

Трудовий колектив Факультету східних мов шляхом таємного голосування одноголосно надав згоду на призначення Івана Васильовича СЕМЕНІСТА, доктора філологічних наук деканом Факультету східних мов. 

Рішенням Зборів було делеговано виборних представників до складу Вченої ради факультету. Трудовий колектив обрав: УДОВИЧЕНКО Ларису Миколаївну, доктора педагогічних наук, професора; ЛУЦЮКА Миколу Володимировича, кандидата філологічних наук, доцента; АНІСТРАТЕНКО Лідію Сергіївну, кандидата філологічних наук, доцента кафедри японської мови і перекладу, ГОРОДИСЬКУ Ольгу Аліківну, викладача кафедри японської мови і перекладу, СИТНИК Ілону Василівну, викладача кафедри китайської мови і перекладу. 

Збори трудового колективу Факультету східних мов також обрали голову та членів профбюро Факультету. Рішенням зборів головою було обрано – ПОПОВУ Марію Дмитрівну, викладача кафедри китайської мови і перекладу. Членами профбюро – МОСКАЛЬОВА Дмитра Петровича, завідувача кафедри східної культури і літератури та КОЦЮБУ Олександру Олександрівну, фахівця з організації діловодства Факультету східних мов. 

Щиро дякуємо делегатам за злагоджену роботу!

 

  • Головна
  • Інформація
  • Про Факультет
  • Ресурси
  • Структура